Edit Content

Instituti për Hulumtime dhe Studime Islame

Themeluar me ….

Lajme dhe Aktivitete

Takim me Mehmet Tashtan

Sot, me 14 qershor, drejtori i Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame, prof. Sabri Bajgora, i shoqëruar

Mus’hafe të vjetra

Sot, Arbër Bajgora dhe Kushtrim Isufi, nëpërmes imamit të xhamisë së Haxhi Veselit në Mitrovicë, Asllan ef.